Ve světle vůdce vražedného kultu Charlese Mansona stojí zato připomenout fakt, který většina lidí nezná, že po svém uvěznění za řízení neblaze proslulé vražedné série z roku 1969 se Manson stal ekologickým bojovníkem, který kázal potřebu prořezávky lidstva, aby se zachránila planeta. Manson zemřel včera ve věku 83 let poté, co se kdysi pokusil rozpoutat brutální rasovou válku příkazem k zabití sedmi lidí včetně herečky Sharon Tate, kdy tento neblaze proslulý zločin podle tvrzení mnohých znamenal konec éry volné lásky hippies.


Ve světle vůdce vražedného kultu Charlese Mansona stojí zato připomenout fakt, který většina lidí nezná, že po svém uvěznění za řízení neblaze proslulé vražedné série z roku 1969 se Manson stal ekologickým bojovníkem, který kázal potřebu prořezávky lidstva, aby se zachránila planeta.

Manson zemřel včera ve věku 83 let poté, co se kdysi pokusil rozpoutat brutální rasovou válku příkazem k zabití sedmi lidí včetně herečky Sharon Tate, kdy tento neblaze proslulý zločin podle tvrzení mnohých znamenal konec éry volné lásky hippies.

Avšak ač patří k obecné znalosti vědět, že Manson se stal proti-kulturním antihrdinou, tak většina lidí neví, že později přilnul k ekologismu jako k ospravedlnění svých šílených činů.

Manson v sériích interview kázal o potřebě vyhubit velký počet lidí, aby se vyřešilo přelidnění a globální oteplování, tedy o mantře, kterou přejala celá krajní levice.

Už při svém objevení v „Dnešní show“ v roce 1987 se Manson pokoušel očistit od viny za svou roli při těchto vraždách tvrzením, že to masakrování bylo ospravedlnitelné ve jménu životního prostředí, a projevoval lítost, že nemohl zabít více lidí.

Při odpovědi na otázku, proč nařídil ta vraždění, Manson řekl: „Pracuji na tom, abych si zachránil vzduch, zachránil si vodu, zachránil si stromy a divokou přírodu, a tak se pokouším zbavit se společnosti.“

„Proč jim neřeknete, že polární čepičky tají, protože všemi těmi mašinami děláte moc tepla,“ pokračoval Manson… „Možná jsem měl zabít tak čtyři nebo pět set lidí, to bych se pak cítil lépe, to bych se cítil, že jsem společnosti opravdu něco nabídl… pravdou je, že Země hyne.“