Cesare Frank Figliuzzi sloužil za Barakcka Obamy od února 2011 do července 2012 ve Federálním vyšetřovacím úřadě sídlícím ve Washingtonu DC jako bývalý náměstek ředitele pro kontrarozvědku. Figliuzzi říká, že je třeba, aby si veřejnost na „tento nový způsob života“ zvykla, aby se na Ameriku nenahlíželo jako na rasistickou


NBC News dokonce tento článek daly na twitter se slovy: „Američané se musí připravit na budoucnost, ve které bude teror běžnou věcí.“

Žádný racionálně uvažující Američan by neměl jen tak kapitulovat a přijmout terorismus, když existují praktické způsoby jeho zastavení, jako je třeba skoncování s „diverzitou“ v programech víz, které umožnily teroristovi z NYC vstoupit do země, po čemž např. otec jedné z obětí volal.

Po každičké té teroristické hrůze má pak levice vždy obavy hlavně z „islamofobie“ a starosti o ochranu své posvátné krávy „diverzity“ a politické korektnosti, místo starostí o oběti útoku a možnosti takovým útokům v budoucnu zabránit.

Myšlenka, že je daleko důležitější být politicky korektní než zachraňovat životy a bránit se potenciálním masovým obětem při útocích, je úplně vyšinutá a kdokoliv, kdo ji navrhuje, by měl být tvrdě pokárán.