Je měsíc poté, ale stejně je tu pořád spousta otázka o tom, co vedlo k masakru v Las Vegas, jak probíhal, a proč se údajný časový průběh událostí pořád tak drasticky mění. Poslední odhalení ukazují, že strážci zákona byli za dveřmi střelce už pár minut předtím, než střelba začala. Activist Post hlásí:


Některé ze zvláště do očí bijících změn v časovém průběhu se točí kolem výpovědi sekuriťáka hotelu Mandalay Bay Jesuse Campose, kterého údajně podezřelý střelec Stephen Paddock zranil. Campos z toho vyšel jako další oběť Paddockovy střelby na první oběť, která byla střelena jen jednou do nohy i přes skutečnost, že chodbou v tomto směru vystřílel 200 nábojů.

Během interview s Fox News odhalil advokát obětí Tucker Carlson, že policisté nejenže byli na místě, aby pomohli postřelenému Camposovi, ale že byli přímo na místě za Paddokovými dveřmi ještě před zahájením střelby z jeho hotelového okna.

„Včera se ukázalo, že tam byli dva, kteří věděli o Camposovi, ale kromě nich tam byli i další policisté z MGM, kteří byli na patře už před střelbou,“ řekl Craigu Eilandovi.

K této konverzaci došlo, když Carlson s Eilandem diskutovali o záhadných okolnostech obklopujících Camposovo vyprávění a to, jak byl pod přísnou kontrolou MGM.

„Asi se bojí, co řekne. Asi se bojí, že nebude potvrzovat povídačku MGM,“ řekl Eiland. „Ale nakonec bude vyslýchán pod přísahou prokurátory tohoto případu, takže bude důležité se dovědět, jak to bylo s časovým průběhem na základě toho, co on řekne a co řeknou ti další dva, když teď už víme, že tam byli další dva policisté na stejném podlaží jako on už před začátkem střelby. Takové jsou otázky, které je nutno zodpovědět, a nakonec zodpovězeny budou.“

Carlson na to odhalení odpověděl otázkou: „Jen aby bylo jasno – nikoliv lidé z Policejního útvaru Las Vegas, nýbrž zaměstnanci MGM, kteří tam pomáhali jako sekuriťáci, je to tak?“

„Kdepak. Dnes bylo ohlášeno, že tam byli dva policisté po službě na tom samém podlaží, kteří mluvili s Camposem už před zahájením střelby,“ potvrdil Eiland potřetí.

Eiland se rovněž zmínil o tvrzeních MGM, že mají „korporátní dohledové centrum“, které cvičí jejich zaměstnance, aby nahlašovali jakékoliv podezřelé aktivity. Takže jestli do hotelu Mandalay Bay dorazil host s 27 puškami a 5 000 náboji uskladněnými v 10 pytlích, tak proč zaměstnanci, kteří mu s tím pomáhali, nebo úklidová služby, která tento pokoj pravidelně navštěvují, žádnou podezřelou aktivitu nenahlásili? A pokud to udělali, proč se s tím nic neprovedlo?

Určitě si myslím, že po 30 dnech už bychom měli mít více informací, než teď máme. Máme např. střípky informací. Víme, že dorazil s 10 pytli. Víme, že vynést tam ty pytle mu pomáhali dva hoteloví zřízenci. Pak jsme zjistili, že v těch pytlích měl pušky a 5 000 nábojů. Víme, že MGM vede zaměstnance politikou: ‚Jak něco uvidíš, tak to řekni,‘ přitom nám povídáte, že ty pušky za celých 5 dnů nikdo neviděl? Žádná pokojská, žádná uklízečka, žádná donáška jídla nikdy ty zbraně nespatřila? Nikdo ho neviděl zavádět si tam elektrické vedení z hlavní chodby? Nikdo ho neviděl nastavovat bezpečnostní kamery? To jsou všechno věci, na které potřebujeme odpovědi.

Jak už hlásil Projekt volných myšlenek, zatímco FBI pořád mění časový průběh té střelby, zůstávají už od prvního dne ještě nezodpovězeny ty nejnaléhavější otázky, jako proč nebyla zveřejněna žádná bezpečnostní videa střelce i přes skutečnost, že řadu dnů před střelbou pobýval v jednom z nejpopulárnějších hotelů v Las Vegas?