Jedna klíčová svědkyně ničivého střeleckého přepadu v Las Vegas, po němž zůstalo 58 lidí mrtvých a více než 500 zraněných, byla nalezena doma mrtvá ve věku pouhých 28 let. Příčinu její smrti bude ještě třeba určit. FBI očitým svědkům masakru v Las Vegas smazala obsah telefonů a počítačů Z jiného místa pálící kulomet zachycen na videu od návštěvníků Las Vegas Úsudek si udělejte sami. Hosté a personál hotelu Bellagio v Las Vegas potvrzují několik střelců a říkají, že šerif a média lžou


Jaké jsou šance, že střelba v Las Vegas byla falešnou vlajkou? Podivná zpráva, která varuje před útokem

  • Byla střelba v Las Vegas falešnou vlajkou? Očitá svědkyně vypovídá o podivném varování těsně před útokem
  • Klíčová svědkyně střelby  v Las Vegas nalezena doma mrtvá


    Kymberley Suchomel patřila k těm šťastným z letoviska Mandalay Bay a z Kasina, kterým se povedlo té smršti kulek uniknout bez zranění. Krátce poté, co z dějiště střelby utekla, pronesla prohlášení pro média, v němž tvrdila, že tam bylo několik střelců pálících ze zbraní do davu, a že jeden z těch chlapů ji při útěku pronásledoval.

    Když se jí ptali, jak moc si je svým vyprávěním jistá, když oficiální verze tvrdí, že tam byl jen jeden střelec, tak jim řekla, že si je na více než 100% jistá, že má pravdu.

    Proč o tom média mainstreamu nereferují?

    Kymberley v následujících dnech po této hrůzné události poskytla velice podrobnou výpověď o tom, co viděla, která zpochybnila oficiální povídačku propagovanou médii mainstreamu. Řekla, že od té doby, kdy se vrátila domů, neustále se svou rodinou sledovala zprávy a že nemůže uvěřit tomu, že by oficiální verze těchto událostí dávala jakýkoliv smysl.


    Navíc k tvrzení, že na místě činu bylo více střelců, rovněž tvrdila, že před začátkem této události tam byla žena, která se tam vecpala a varovala dav, že tam umřou. A tu i s jejím přítelem pak z dějiště vyvedli. Rovněž tvrdila, že mluvila i s několika dalšími přeživšími, kteří také mluvili o tom, že tu osudovou noc tam bylo více střelců, včetně jednoho, co byl na zemi.

    Podle babičky Kymberley Julie Norton, umřela v pondělí v ranních hodinách doma. Norton tělo své vnučky objevila v 8:30 ráno, když přišla, že si vezme na hlídání svou pravnučku Scarlett. Norton řekla, že si myslí, že Kymberley umřela ve spánku poté, co její manžel odešel do práce. Norton její smrt připisuje stresu spojenému s tou střelbou.

    Kymberley, než umřela, tak řekla, že ač z toho ničivého útoku vyvázla nezraněna, tak si myslí, že stejně bude ‚emočně a mentálně vyděšená do konce života.‘

    Rozsáhlá zakrývací operace: Kymberley nebyla jediným z klíčových svědků, kteří po střelbě v Las Vegas zemřeli

    Při poctivé probírce těchto událostí se ukázalo, že Kymberley nebyla jediným z klíčových svědků, kteří od střelby v Las Vegas zemřeli.


    • 1) John Beilman, kterého hledali federální agenti ve spojitosti s nalezením komunikační ústředny sítě vysílaček v hotelovém pokoji oficiálně identifikovaného střelce Stephena Paddocka, zabil jak sebe, tak i svou invalidní dceru v činu jevícím se jako sebevražda kombinovaná s vraždou.
    • 2) Navíc hotelový zřízenec jménem Chad Nishimura, který Paddockovi parkoval auto, se ztratil poté, co učinil prohlášení místním televizním novinám o své hádce s tímto zabijákem.
    • 3) Jak bylo odhaleno, zmizel i sekuriťák jménem Jesus Campos, který byl po té noci střelby oslavován jako zachraňující hrdina.

    Zda je tato série znepokojivých úmrtí a zmizení čistě náhodnou shodou okolností, či zda je to hluboce temné následné pokračování, to se ještě bude muset zjistit.

    Lukas Magnuson

    Zdroj: dc.tv