Plány na nadcházející Nový světový řád se dostaly do zrychleného režimu přehřáté mašinérie, kdy Rothschildové se Sorosem na příští měsíc v Chicagu zorganizovali shromáždění světových vůdců, kde hostitelem bude nevolených americký vůdce Barack Obama. Barack Obama překvapil Washignton D.C. svým krokem, na který se pohlíží jako na opovržení k řádně zvolenému prezidentovi a jako na mocenskou hru vymyšlenou k zavedení legitimní volbou nikdy nevybraného Nového světového řádu.


Obama v promluvě na propagačním videu k tomuto mezinárodnímu summitu vede procházku kuloáry a zlověstně svět varuje, „aby se připravil,“ když vysvětloval, že shromáždění v Chicagu je vymyšlené k tomu, aby posílilo svéprávnost mládeže a přivodilo změnu.

„Letos v říjnu v mém domovském městě Chicagu svedeme dohromady stovky vůdců z celého světa, aby se vzájemně podělili o podnětné myšlenky,“ oznámil tento bývalý prezident v klipu na Twitteru.

„Tento summit vůdců bude místem, kde se tito shromáždí, aby se jeden od druhého poučili a vrátili se do svých komunit, kde povedou ostatní k tvrdé práci na změně,“ řekl.

Bývalému prezidentovi bude na summitu pomáhat i jeho manželka, bývalá první dáma Michelle Obama.

Dvoudenní inaugurační summit proběhne od 31. října do 1. listopadu a uvítá stovky mladých vůdců, aby si „vyměnili nápady, prozkoumali kreativní řešení pro naše společné problémy a užili si občanského umění, technologie a hudby z celého světa,“ uvádí Obamova nadace.

Obama po odchodu z úřadu odmítl zůstat stranou politickému dění, čímž ignoruje starší pravidla z příručky pro bývalé prezidenty, a dává najevo svůj záměr zase si urvat moc a zavádět ten dlouho slibovaný Nový světový řád tak, že když nepohne nebesy, pohne aspoň peklem.


George Soros s Rothschildy v úzké součinnosti s mainstreamovými médii promazávají mašinérii na podporu Obamovi, aby se to pohnulo dopředu.