V částech Německa využívají gangy islamistů násilí a zastrašování k vynucení zákona šaría zvláště proti čečenským ženám a ženám čečenského původu v Berlíně, uvádí zprávy. Der Tagespiegel hlásí, že výhrůžné video ozbrojeného muže v kukle obíhá čečenskou komunitou už od března 2017 přes službu WhatsaApp.

Islamistická ‚morální policie‘ v Německu využívá k vynucení zákona šaría násilí a zastrašování

„Tady v Evropě určité čečenské ženy a muži, kteří vypadají jako ženy, provádí nevyslovitelné věci. Vy to více, já to vím, všichni to vědí,“ prohlašuje pistolí mávající fanatik.

„Čečenské ženy, které flirtují s muži jiných etnických skupin a uzavírají s nimi sňatky, čečenské ženy, které si vybraly špatnou cestu a ty kreatury, které se nazývají čečenskými muži – mají už jen malou šanci, dostaneme je všechny.“

„Po přísaze na Korán vyrazíme do ulic. To je vyhlášení našeho záměru; neříkejte, že jste nebyli varováni; neříkejte, že jste to nevěděli.“

Setkání s tou drsnou justicí vynucující šaría v Berlíně popsala ženská oběť v interview s mediální organizací Meduza sídlící v Lotyšsku.

Žena popsala, jak islamisté pořídili její záznam, jak se prochází ulicí spolu s ne-čečenským mužem a později se objevili i u ní doma. Jí se povedlo se ukrýt, ale toho muže se zmocnili a brutálně ho zmlátili, kdy přišel o většinu zubů.

„Co je jim vůbec do mého soukromého života?“ ptala se. „Neznám je. Nechci je. Nejsem ani jejich sestra nebo dcera. Do mého soukromého života nikomu nic není.“

Takového ‚zhřešení‘ se lze dopustit i tak prostým činem, jako chozením do mainstreamové německé školy, kde je součástí osnov sexuální výuka. Mnohé ženy a dívky, které by radši přijaly spíše Západní životní styl, říkají, že váznou v islámských tradicích, aby se pokusily uniknout pozornosti islamistů, ale takové předstírání nestačí vždy jako dostatečná prevence.

„I v hidžábu na mě např. řvali, že jsem prostitutka, protože jsem měla oční make-up. A tak jsem začala přemýšlet: ‚Komu vlastně se chci zavděčit?‘“ řekla jedna dívka.

„K získání úcty všech je třeba zabalit si hlavu šátkem, sklopit oči a nikdy nevycházet z domu. Kdo by ale takový život chtěl?“ zeptala se další.

Obě souhlasily, že už „nejsou schopny snášet to pokrytectví vedení dvojího života.“

Meduza cituje Frakfurter Allgemeine Zeitun odhadující, že do Německa během posledních pěti let přišlo 36 000 Čečenců.

Zdroj: breitbart.com