NASA spolu s dalšími kosmickými agenturami pořídila spoustu fotografií Měsíce a zachytila to, co vypadá jako divné mimozemšťany udělané struktury na povrchu či UFO. Tyto obrázky nelze vysvětlit a ufologové po nich skočili v důvěře, že tam někdo opravdu je něco, co prostě vysvětlit nejde.

Na Měsíci jsou opracované lunární kameny

Měsíc Země se prostě nazývá Měsíc; nedostal žádné líbivé jméno, na rozdíl od ostatních měsíců, které jsou ve sluneční soustavě. Avšak je jedním z nejzáhadnějších ze všech a Zemi doprovází od nepaměti. Všechny ostatní měsíce, které jsou ve sluneční soustavě, mají planety, které obíhají kolem rovníku, ale to měsíc země nedělá. Rovněž má lunární horniny, které obsahují kovy, které byly zpracovány a k tomu patří i Neptunium 237, mosaz a Uran 236.

Většina toho, co o Měsíci víme, je díky misím Apollo z NASA. Mise programu Apollo byly určeny přivezení lidských bytostí na Měsíc a k jejich bezpečnému přivezení zpět na Zem. Misím Apollo 11, 12, 14, 15, 16 a 17 se to prý úspěšně podařilo, kdy 7 až 9 provedly oblety země k otestování Lunárních modulů a Velitelských modulů, ty ale nepřivezly data o Měsíci. Mise 8 a 10 byly k otestování součástí při obletech Měsíce a ty už přivezly fotografie lunárního povrchu. Apollo 13 na měsíčním povrchu nepřistálo kvůli závadě, ale fotografie přivezlo. Avšak těch šest úspěšných misí, co na Měsíci přistály, přivezlo ohromnou spoustu vědeckých dat spolu ještě s lunárními vzorky vážícími více než 400 kilogramů.