Zaměstnanci restaurací rychlého občerstvení řekli, co byste si u nich nikdy neměli objednávat. Jsou mezi nimi pokrmy, které určitě ochutnali i mnozí z vás. Těch, kteří se rádi stravují u McDonalda, následující řádky zřejmě nepotěší. Zaměstnanci reagovali na otázku, na kterou se zeptal anonymní uživatel na Reddit, která zněla následovně f: „Zaměstnanci fast foodů, co bychom si nikdy u vás neměli objednat?“

Následovaly desítky hororových příběhů ze zákulisí zařízení rychlého občerstvení. V první řadě byste měli zapomenout na rybí koláčky či sendviče, protože podle několika nejmenovaných pracovníků se téměř nikdy neprodávají čerstvé. Dlouhé hodiny prý sedí na špinavých poličkách, dokud si je někdo objedná.

Stejně byste si neměli jídlo objednávat po jedenácté hodině večer, protože „tehdy jsou kolegové více náchylní k tomu, aby jim suroviny spadly na zem. A když se tak stane, jednoduše ho zvednou a servírují zákazníkům“.

Uživatel Pastry Dragon poznamenal, že v pobočce McDonaldu, v níž pracoval, se nedodržovala hygiena. „Kolegové si“ zapomínají „mýt ruce po použití toalety. A pak bez rukavic připravují jídlo,“ odhalil.

Na položenou otázku však odpověděli i zaměstnanci jiných sítí rychlého občerstvení. Anonymní pracovník Subway například prozradil, že kuřecí, které nabízeli jako pečené, ve skutečnosti vařili v mikrovlnce.

Bývalý kuchař KFC se přidal, když uvedl, že lidé by se v jejich provozech měli vyvarovat omáček. „Vyrábí se z nechutného a starého oleje, který zůstane po celodenním vaření a servíruje se až druhý den,“ napsal Joey Bosa.

Mluvčí britských poboček restaurací McDonald pro deník Birmingham Mail prohlásila, že tato obvinění se týkají pouze amerického trhu. Subway ani KFC se dosud k záležitosti nevyjádřili.