Sýrie je ve stavu vysoké pohotovosti kvůli nárůstu amerických vojsk na jordánské hranici v poslední době, což vypadá jako příprava na invazi z jihu a jihozápadu. Teď už Spojené státy a Británie vstupují do jižní Sýrie z těch samých míst Jordánska, o kterých předchozí zprávy naznačovaly, že by jich mohlo být použito.


Activist Post hlásí:

Americká a Britská vojska už byla nafilmována, jak projíždí po boku džihádistické teroristické organizace Jaysh Mughawr al-Thurah, což je pobočka Svobodné syrské armády, pohraničním přechodem v gubernii Homs. Tato vojska zjevně směřovala do oblasti Hamimah.
Tyto zprávy první zveřejnila tisková agentura SMART, která píše, že přibližně 150 amerických a britských vojenských příslušníků vstoupilo do Sýrie z Jordánska.

Tisková agentura SMART poskytla o svých tvrzeích video-doklady. Toto video údajně ukazuje několik vojenských příslušníků v ozbrojených Humvees, jak se zapojující do přestřelky po boku s teroristickými silami, které obsluhují i kamery. A opravdu ty povědomé výkřiky „Allahu Akbar“ je slyšet po celou dobu tohoto videa.