Francouzská prezidentská kandidátka Marine Le Pen slíbila obnovu národní suverenity stažením Francie z eurozóny, návratem francouzského franku a zabráněním kartelu Rothschildů, aby kontroloval centrální banku. „Potřebujeme kontrolovat měnu, abychom si ji mohli upravovat, protože dnešní jednotná měna je těžkým břemenem,“ řekla Le Pen novinám Le Parisien. „Budeme mít národní měnu, jako všechny ostatní země a společnou měnu budeme mít spolu s tím.“


Le Pen, která vedla kampaň za zrušení výsledků desítky let se táhnoucích politik globalistů a za uspořádání referenda ve stylu Brexitu, pokud zvítězí, řekla, že tato šestá největší ekonomika světa by měla opustit „Rothschildy kontrolovanou“ měnu euro ve prospěch národní měny, kterou lze kontrolovat podle francouzských zájmů.

„Musíme kontrolovat svoji měnu a upravovat ji podle ekonomiky, protože dnešní jednotná měna (euro), to je koule na řetězu.“

Rozdíly mezi kandidáty, mezi nimiž se Francouzi musí rozhodnout, nemohou být ani kontrastnější – bývalý bankéř Rothschidů, který byl jako teenager vylákán do kroužků světové pedofilní elity, nebo žena, která slíbila vykázat Rothschildovské banky z Francie, vzít si zpět národní suverenitu a zničit pedofilní kroužky vedené evropskými politiky za scénou.

Když Le Pen mluvila o tomto bývalém Rothschildově bankéři, Emmanuel Macron, ženatém s učitelkou, která ho učila dramatickou výchovu a svedla ho ještě jako nezletilého, tak řekla:

„Není žádná náhoda, že elita protlačuje mého rivala, aby se stal prezidentem, všemi prostředky. Potřebují u moci jednoho ze svých, aby jejich agenda mohla pokračovat.

Emmanuel Macron, 39, s manželkou Brigitte, 64.




Loading...