Globalisté vrací úder nasazením maňáska Macrona. Minulý týden referoval Duran, jak bývalý prezident Barack Obama ve francouzském klání o prezidenta veřejně vychvaloval levicového kandidáta establishmentu Emmanuela Macrona. S Obamovou podporou začalo být naprosto jasné, že Macron je maňásek globalistů, kterého potřebují, aby „vedl“ Francii a pokračoval v tlačení Evropy do propasti, zatímco to 0,1% se bude obohacovat za hranice představivosti.


Teď už to Macron dotáhl do konečného kola, aby se utkal s Marine Le Pen z Národní fronty, takže hnutí neoliberálních globalistů neztrácelo vůbec čas s mobilizací svých nesmírných zdrojů, aby zajistilo, že jim tahle ženská nebude moci zničit jejich zkorumpovanou Evropskou hru ani jejich bruselskou pyramidovou hru, takže ta nesmí spatřit interiér Elysejského paláce. 

Kromě neoliberálního mesiáše Baracka Obamy svou plnou podporu vrhli na pomoc Macronovi v rekordně krátkém čase i tyto evropské mocenské struktury…

1. Současná francouzská vláda

Francouzské úřady a členové vládnoucí Socialistické strany už svou podporu Macronovi vyjádřili.

Macron odstoupil z postu ministra hospodářství v katastrofální Hollandově administrativě, aby se postavil jako globalistický kandidát číslo jedna, jakmile začalo být jasné, že Holland už má na znovuzvolení nulovou šanci.

Reuters s odkazem na Elysejský palác ohlásila, že Hollande volal Macronovi, aby mu pogratuloval, že se kvalifikoval do druhého kola.

Také socialistický ministerský předseda Barnard Cazneuve vyhlásil svou podporu Macronovi.

Francouzský ministr zahraničí Jean-Marc Ayrault, jakmile byl výsledek na světě, tak se hned dal do práce s apely na příznivce, aby je mobilizoval k hlasování pro Macrona ve druhém kole voleb.

Starostka upadající Paříže Anne Hidalgo vyzvala své město, aby „zablokovalo postup extrémní pravice hlasováním pro Macrona“, kdy v tomto městě podle předběžných výsledků Le Pen utrpěla těžkou porážku s necelými 5 procenty hlasů.

2. Německý establishment

Němečtí politici začali hned hbitě vyslovovat podporu Macronovi, jakmile přišly první předběžné výsledky.

Vicekancléř a ministr zahraničí Sigmar Gabriel napsal, že je šťastný, že je to ten „jediný pro-evropský kandidát Macron“, kdo ve francouzských volbách vede.




Loading...