Celý týden od 7.-13. 3. 2016 bude probíhat štvavá psychologická kampaň proti českému prezidentovi. Budou ji rozdouvat i masmédia. 1. Kdo je za očerňováním pana prezidenta? Ten, komu pan prezident nejde na ruku, a proto je mu trnem v oku. Kdo to je? Ti, kteří usilují o totální podmanění, morální devastaci a fyzickou redukci evropských národů. Nyní se zaměřili na Česko, které chce vystoupit z žaláře národů, kterým je EU.


2. Jakou mají metodu? Podlou!

Americké technologie používají masmédia a zrádce národa, a sami stojí v pozadí s měšcem jidášských peněz (např. Ukrajina, Libye, Sýrie, Egypt…). Prezident, který jim nevyhovuje, musí být odstraněn. Když je čestný jako pan prezident Zeman a nedá se uplatit, ani se jim ho nedaří svrhnout fyzicky, usilují aspoň o jeho morální likvidaci. Nebojují ale proti prezidentovi, bojují proti národu, který on reprezentuje.

3. Jaký sledují cíl?

Mít v Česku prezidenta a vládu, která nebude prosazovat zájmy národa, ale jen zájmy americké globalizační a genocidní politiky. Bohužel, mnozí členové české vlády už národ zradili, a proto jsou v milosti u světovládců. O nich žádné dokumentární filmy nenatáčejí.

4. Kým trpí česká společnost? Zrádnou vládou, která je schopna spolupracovat na autogenocidě českého národa, spolu s placenými agenty USA (neziskovkami) a pseudoumělci jako je pan Látal, anebo společnost takzvaně trpí vlasteneckým prezidentem, který národ chrání a nebojí se jít proti proudu?

5. Co dělat?

Protiakci! Vypískat Látalovy slátaniny! Heslo: Prezident za národ, národ za prezidenta! Jeden za všechny, všichni za jednoho!

Metoděj, biskup a sekretář Byzantského katolického patriarchátu