Bělobrádku, ženete mě k soudu za pravdu? OK, jdeme do toho, omluvu ani stažení mých článku nečekejte! Vliv agresivní americké politiky na náš stát je již v plném proudu. Neustále mě o tom přesvědčuje svou¨agresí vůči mé osobě místopředseda vlády Bělobrádek, který mi prostřednictvím pražské advokátní kanceláře poslal dopis – výzvu před žalobou, abych odstranila všechny své články, kde ho zmiňuji a veřejně se mu omluvila. Pane Bělobrádku, jak jste si vůbec s ohledem na můj postoj a konzistentní názory, které zásadně neměním, podle toho, jak se to momentálně hodí, mohl někdy myslet, že bych se já, sklonila před vámi, tak zlým a bezcharakterním člověkem, který naši zemi jen systematicky škodí.


Máte kolem sebe desítky poradců a nikomu z vás nedošlo, že to nikdy neudělám a to ani v případě, že mě budete zastrašovat soudy a vydírat případnými exekucemi ? Budíte ve mě pocit člověka, který je úplně mimo realitu a totálně zoufalý.

Národ vás nemá rád a vy se snažíte najít viníka, místo toho, abyste se nad sebou zamyslel, vyhrabal v sobě poslední zbytek sebereflexe a zachoval se, alespoň jednou v životě, jako chlap. Místo toho, abyste se mnou veřejně diskutoval, což je férová nabídka z mé strany, protože by si lidé mohli vytvořit na nás dva vlastní úsudek, jste mi vzkázal přes novináře, že jednáte jen s vlivnými businessmany a vrcholnými politiky.

Pýcha předchází pád, pane Bělobrádku…

Jestliže nám chcete dokazovat, že si z pozice své moci, můžete dovolit vše, tak vám jen připomínám, že i já vaše teplé místečko platím ze svých daní a že se mi osobně například váš výlet s rodinkou vládním speciálem vzhledem k tomu, že tady mnozí nemají, co jíst a jak si zaplatit léčbu vůbec nelíbí. O vašich dalších aktivitách nemluvě. Nejste osobnost a politik, jen politikaříte a hrabete pod sebe, pokud to jde. Nevíte , co je to skromnost, slušnost a nemáte charakter. Jen zoufale kopete kolem sebe, protože si zřejmě uvědomujete, že jste již dávno nevolitelný. Takto by se křesťan a demokrat neměl chovat a už vůbec ne, když působí ve vrcholné politické funkci.

[quote align="center" color="#999999"]